literacki serwis recenzencki e-poezja (wersja serwisu: 0.11 z dnia: 20-04-2021) (c) 2004-2023 by E-POEZJA |
Załóż konto lub Zaloguj się |
Do przeglądania polecamy: |
definicja erekcjato
erekcjato - utwor poetycki z erekcjato w tytule o dowolnej formie i tresci, zakonczony jednym lub dwoma slowami(koniec)=( jedno lub dwa slowa, explozja, erekcja, zaskoczenie), prowokujacy, zmieniajacymi sens calosci i nadajacy inny punkt widzenia, bez zadnych ukrytych symboli czy metaf
np. w slonecznym dniu stoi nowobogacki w kapeluszu z nowego jorku, w krawacie z paryza, dopiety na ostatni guzik, na swiezo skoszonej trawie, bez butow w lajnie fobiak dnia 30-06-2005 07:30 Odpowiedz na ten wpis
czytalem probne wasze utwory i wydaje mi sie, ze nie wszyscy wiedza o co chodzi, dlatego dopracowalem definicje
fobiak dnia 30-06-2005 07:34 Odpowiedz na ten wpis
wszystkie pomocne wam uwaji bede tutaj wpisywal
forma i tresc jest dowolna, mozesz pisac w formie sonetu, ody, hymnu, fraszki, bialy...jak sobie zyczysz, bo forma i tresc nie sa wazniejsze od wrazenia wywartego na koncu to tak jak bys kolysal dziecko na balkonie do snu, i w sekundzie je z niego wywalil sam nie wiedzac dlaczego, nikt by nie wiedzial i by sie nigdy nie dowiedzial, ale powstalo by po tym miliony pytan sekunda za miliony tak jak podczas erekcji, w sekundzie 340000000 plemnikow fobiak dnia 30-06-2005 12:05 Odpowiedz na ten wpis
Oj Fobiaku, Fobiaku....
I po co to? Każdy dobry wiersz powinien mieć to, o czym piszesz w instrukcjach, czyli każdy wiersz z dobrą puentą na końcu jest erekcjato. No przecież wszystko się bierze z natury :)))) christine dnia 30-06-2005 17:03 Odpowiedz na ten wpis
christine w erekcjato puenta nie ma zadnego znaczenia, bo puenta zostaje rozwalona wraz z zakonczeniem i nie ma puenty tylko sa same pytania, erekcjato to utwor filozoficzny
fobiak dnia 30-06-2005 17:11 Odpowiedz na ten wpis
ci, ktorzy opublikowali erekcjato i nie wyszlo im moga dopracowac i ponownie wystawic poprawione i dopracowane, musicie tylko lekko tytul zmienic (szansa dla tych, ktorzy nie zrozumieli do konca erekcjato)
fobiak dnia 01-07-2005 20:29 Odpowiedz na ten wpis
uwaga
przestancie w koncu mnie nasladowac i wroccie do swoich korzeni bo nic z tego nie wyjdzie, piszcie swoim stylem i poruszajcie swoje tematy tak samo jak do tej pory w innych utworach, erekcjato nie jest utworem o podlozu seksualnym, wulgaryzmow tez nie powinniscie uzywac, ja jestem wulgarnym erotomanem wiec mam do tego prawo fobiak dnia 02-07-2005 20:35 Odpowiedz na ten wpis
|
(c) 2004-2023 by E-POEZJA Strona wygenerowana w: 0.02213 s |